Feller Juni 23

Een interim controller kan om verschillende redenen een ontzettend goed idee zijn. Wil je meer commerciële slagkracht, dan is een interim sales controller van Feller een welkome tijdelijke aanvulling op je team. Gaat het je erom de cijferaanvoer binnen de organisatie op orde te krijgen, dan is een interim business & financial controller van Feller je troef.

Business & financial controller ineen

De rol van de financial controller en business controller is bij organisaties op verschillende manieren ingericht: apart of samen. Een interimmer van Feller combineert de kennis van beide. Weet alles van de processen en ziet vooral hoe die beter kunnen. Want hoe het bij je organisatie ook is ingericht, je wilt dat de cijfers juist zijn en terechtkomen waar dat moet.

<

Ketenaanpak: De nieuwe norm binnen de finance functie

Méér toegevoegde waarde creëren vanuit de finance afdeling? Dat is dé uitdaging waar de financiële functie de komende jaren voor staat.

Sales controller die de weg weet

Een interim sales controller van Feller zoomt in op alle eilandjes die iets van doen hebben met sales. Welke taken voeren sales, finance, marketing en IT uit en hoe stemmen ze dat af? Grote kans dat het makkelijker kan, bijvoorbeeld in data-uitwisseling. De sales controller helpt je de ideale salesmix per kanaal te maken en zorgt voor duidelijke en eenvoudige processen en afspraken.

WhatsApp Image 2023-12-20 at 13.43.12

Steek je licht eens op bij Gijs

Op zoek naar iemand die jouw organisatie helpt met het oplossen van haar financiële vraagstukken? Wil jij je financiële afdeling naar een hoger niveau krijgen en toekomstbestendig vormgeven? Heb jij behoefte aan het optimaliseren en automatiseren van de processen? Wij bij Feller begrijpen de hedendaagse financiële uitdagingen en helpen onze klanten met succesvolle transities. Voel je vrij contact op te nemen en je uitdagingen op gebied van finance met mij te delen.