Feller Juni 23

De finance-afdeling van je dromen heeft altijd zicht op hoe de geldstromen lopen, op indirecte kosten en op welke producten, diensten of klanten bijdragen aan een positief resultaat. Want als je dit alles weet, kun je werken aan de verdere groei van de organisatie. Een interim finance manager van Feller helpt je relevante stuurinformatie steeds beter en slimmer tot stand laten komen.

Je financials doen het zelf

De finance manager van Feller geeft het lichtende voorbeeld. Die zet de grote lijnen uit en bouwt samen met je team aan nieuwe structuren. De juiste mensen op de juiste plek, met de juiste middelen. Dat is het doel. De interimmer loopt voorop in die verandering en verbetering van financiële processen. Maar gaat ook gerust mee de diepte in, om het fundament goed neer te zetten. Mouwen opstropen en doen!

<

Ketenaanpak: De nieuwe norm binnen de finance functie

Méér toegevoegde waarde creëren vanuit de finance afdeling? Dat is dé uitdaging waar de financiële functie de komende jaren voor staat.

Avontuurlijke finance-collega

Als interimmer is de finance manager tijdelijk het baken van de finance afdeling.
Die staat dus aan de kant van de afdeling en geeft het ook gerust aan als een ogenschijnlijk finance-probleem bij een andere afdeling thuishoort. Dwarsdenken voor de goede zaak zit zeker in het takenpakket. De finance manager analyseert, adviseert en stuurt mee, geeft nieuwe inzichten. En vertrouwt erop dat het veranderavontuur bij je eigen professionals in goede handen is.

WhatsApp Image 2023-12-20 at 13.43.12

Steek je licht eens op bij Gijs

Op zoek naar iemand die jouw organisatie helpt met het oplossen van haar financiële vraagstukken? Wil jij je financiële afdeling naar een hoger niveau krijgen en toekomstbestendig vormgeven? Heb jij behoefte aan het optimaliseren en automatiseren van de processen? Wij bij Feller begrijpen de hedendaagse financiële uitdagingen en helpen onze klanten met succesvolle transities. Voel je vrij contact op te nemen en je uitdagingen op gebied van finance met mij te delen.