Feller selectieprocedure ZZP’er

De huidige arbeidsmarkt vraagt om oplossingen. Waar we onze klanten nu helpen met leveren van interim- en consultancy oplossingen, overtreft de vraag het aanbod. Om onze klanten te kunnen blijven bedienen breiden we onze dienstverlening uit met de bemiddeling van zzp’ers. Feller FlexFlow is niet alleen een antwoord op tijdelijke personeelsbehoeften maar zorgt ook voor een constante toevoer van kwaliteit. Onze focus? Het garanderen van toegang tot hooggekwalificeerde finance professionals die voldoen aan de strenge normen van Feller.

Het selectieproces voor ZZP’ers bij Feller FlexFlow ziet er als volgt uit:

  1. Screenings: Onze grondige screenings toetsen de kwalificaties en ervaring van de ZZP’ers, waarbij we nadruk leggen op technische vaardigheden, ervaringsniveau en expertise in specifieke financiële domeinen.
  2. Kennismakingsgesprekken: We nodigen geselecteerde kandidaten uit voor persoonlijke gesprekken, waardoor we een diepgaand beeld krijgen van zowel hun professionele vaardigheden als hun persoonlijkheid en communicatieve bekwaamheid.
  3. Referentiecontroles: Door uitgebreide referentiechecks krijgen we inzicht in het professionele verleden en de prestaties van de kandidaat, wat bijdraagt aan een betrouwbare selectie.
  4. Conformiteit aan Feller-normen: Wij selecteren enkel ZZP’ers die de Feller normen naleven en een bewezen trackrecord hebben, wij noemen dit zelf Feller DNA. Blijvende verbeteringen achterlaten en (on)gevraagd advies geven.

Met Feller FlexFlow streven we naar de perfecte match die meerwaarde biedt aan jullie financiële operaties. We bieden flexibiliteit zonder in te boeten op kwaliteit, zodat projecten met vertrouwen worden voortgezet.

WhatsApp Image 2023-12-20 at 13.43.12

Steek je licht eens op bij Gijs

Op zoek naar iemand die jouw organisatie helpt met het oplossen van haar financiële vraagstukken? Wil jij je financiële afdeling naar een hoger niveau krijgen en toekomstbestendig vormgeven? Heb jij behoefte aan het optimaliseren en automatiseren van de processen? Wij bij Feller begrijpen de hedendaagse financiële uitdagingen en helpen onze klanten met succesvolle transities. Voel je vrij contact op te nemen en je uitdagingen op gebied van finance met mij te delen.