Feller Juni 23

Nieuwe wet- en regelgeving inpassen binnen je organisatie betekent een flink veranderproject voor bestaande processen en systemen. Een succesvolle IFRS-implementatie vraagt om betrokkenheid van alle afdelingen. Als je daar toch mee bezig bent, kun je gelijk al die processen tegen het licht houden en blijvend verbeteren. Beide takken van sport kan Feller voor je aanpakken.

Cashflowmanagement tot achter de komma

Wie op de euro nauwkeurig zicht heeft op de cashflow nu en straks, kan gericht besparen en investeren. Een cashflowexpert van Feller helpt je om cashflowmanagement vorm te geven of aan te scherpen. We deden het al voor heel wat klanten, die nu risico’s weten te mijden en bewustere keuzes maken voor de toekomst. Bijvoorbeeld voor de branches telecom, utility, professionals services, uitzenden en hospitality.

<

Ketenaanpak: De nieuwe norm binnen de finance functie

Méér toegevoegde waarde creëren vanuit de finance afdeling? Dat is dé uitdaging waar de financiële functie de komende jaren voor staat.

Interim revenue assurance, vanuit finance

Komen de inkomsten van je organisatie binnen via een optelsom van veel technologieën en processen? Dat maakt het lastiger om te controleren of alles wel gefactureerd en geïnd wordt volgens afspraak. Uiteindelijk draagt finance daarvoor verantwoordelijkheid. Daarom onderzoekt een financieel specialist van Feller vanuit die afdeling of het proces simpeler kan. Dat gaat vanuit een aantal ijkpunten. Zoals ordermanagement, crm-activatie, de billing-straat en het grootboek. Als de klus erop zit, weet je zeker dat de diensten en producten die jouw organisatie levert ook daadwerkelijk gefactureerd en betaald worden.

WhatsApp Image 2023-12-20 at 13.43.12

Steek je licht eens op bij Gijs

Op zoek naar iemand die jouw organisatie helpt met het oplossen van haar financiële vraagstukken? Wil jij je financiële afdeling naar een hoger niveau krijgen en toekomstbestendig vormgeven? Heb jij behoefte aan het optimaliseren en automatiseren van de processen? Wij bij Feller begrijpen de hedendaagse financiële uitdagingen en helpen onze klanten met succesvolle transities. Voel je vrij contact op te nemen en je uitdagingen op gebied van finance met mij te delen.